Η διορία και τα δεδομένα για στόπερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στις παραμονές του αγώνα με την Αραράτ, έχοντας ακόμα λίγες ώρες μπροστά του για τις δύο αλλαγές που δικαιούται στην ευρωπαϊκή λίστα του.

Συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δικαίωμα να αλλάξουν δύο παίκτες μέχρι και τις 18:00, δηλαδή 24 ώρες πριν το παιχνίδι. Και εδώ μπαίνει στην κουβέντα η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού…

Εδώ και μέρες ο ΑΡΗΣ… χτενίζει την αγορά για έναν παίκτη με σκοπό να τον προσθέσει στη λίστα των αγώνων με την Αραράτ, μετά και τον τραυματισμό του Γιάκουμπ Μπράμπετς.

Πολλές περιπτώσεις παικτών έχουν περάσει μπροστά από τα μάτια των ανθρώπων της ομάδας τα τελευταία 24ωρα, δίχως όμως να έχει καταλήξει μέχρι και χθες σε κάποιον όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο χρόνος δεν είναι πλέον με το μέρος των “κιτρινόμαυρων” καθώς είναι δύσκολο έως αδύνατο να προλάβουν μέσα στις επόμενες ώρες να κλείσουν παίκτη και να τον δηλώσουν στη λίστα. Εκτός εάν γίνει η μεγάλη ανατροπή… στις καθυστερήσεις.

Εάν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν, ο ΑΡΗΣ θα πάει ως έχει και στο δεύτερο παιχνίδι με τους Αρμένιους, εκτός εάν γίνει η άλλη έκπληξη που ακούει στην παρουσία του Αηδόνη στη λίστα.

Σε κάθε περίπτωση ο ΑΡΗΣ θέλει και πρέπει να τελειώνει με στόπερ στα επόμενα 24ωρα, αφού υπάρχει και το πιο δύσκολο εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου σε δύο εβδομάδες, με την προϋπόθεση ότι θα αποκλείσει τους Αρμένιους.

Προτεινόμενα Άρθρα