“Η Κυβέρνηση της Γαλλίας απέκρυψε τα επεισόδια και πίεσε την UEFA να μη μιλήσει”

από AllAboutARIS

Η Daily Mail αποκαλύπτει μέγα σκάνδαλο για όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League, με παρέμβαση της Κυβέρνησης ώστε να μη γίνουν γνωστά όσα διαδραματίζονταν έξω από το γήπεδο και πίεση στην UEFA να μην «μιλήσει»!

Ο Μάικ Κίγκαν παρουσιάζει ρεπορτάζ στο οποίο η γαλλική Κυβέρνηση φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της μεγάλης προσπάθειας που έγινε από την πρώτη μέρα μετά την διεξαγωγή του τελικού στο Stade de France, ώστε να κατηγορηθούν οι οπαδοί της Λίβερπουλ για τα επεισόδια.

Η παντελής έλλειψη οργάνωσης, οι αστοχίες στο πλάνο ομαλής διεξαγωγής του ματς με την Ρεάλ στις 28 του Μάη και οι Αστυνομικοί που άνευ λόγου και αιτίας έκαναν χρήση σπρέι, έγιναν όλα αυτά μια… μεγάλη κατηγορία με την οποία επιβαρύνθηκε ο κόσμος της αγγλικής ομάδας.

«Συγκάλυψη γεγονότων καθοδηγούμενη από την Κυβέρνηση» αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail, προσθέτοντας πως η UEFA ήθελε εκείνες τις στιγμές του χαμού έξω από το γήπεδο να πάρει θέση δημόσια, όμως απετράπη από τις γαλλικές Αρχές!

Όλα αυτά έρχονται μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση έκθεσης 30 σελίδων για όλα τα γεγονότα έξω από το γήπεδο του τελικού του φετινού Champions League, όπου αποδεικνύεται πως οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν είχαν την παραμικρή ευθύνη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα