Η λίγκα παρουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

από AllAboutARIS

H Super League αναλύει και παρουσιάζει τη μεγάλη αποψινή αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΡΗ στο Στάδιο της Τούμπας.

Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στην εντός έδρας αναμέτρησή τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έβαλε τέλος στο σερί του Άρη, ο οποίος είχε πέντε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς ήττα από τους Κίτρινους ανεξάρτητα έδρας (3 νίκες – 2 ισοπαλίες).

Ο Δικέφαλος επικράτησε και στο πρώτο ματς των Playoffs, στην έδρα του Άρη με 2-1 και σημείωσε την τρίτη νίκη του σε πέντε συνολικά παιχνίδια ως φιλοξενούμενος για αυτή τη διαδικασία. Ο Άρης επικράτησε στην περσινή σεζόν στην Τούμπα για τα Playoffs και έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ, ο οποίος στα προηγούμενα τρία ματς με τον Άρη ως γηπεδούχος είχε δύο νίκες και μια λευκή ισοπαλία.

Το 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ είναι το δημοφιλέστερο σκορ που υπάρχει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφοί οι 11 από τις 33 νίκες του Δικεφάλου είναι με 2-0. Ακολουθούν οι νίκες με 1-0 του ΠΑΟΚ με  οκτώ εμφανίσεις, όσες έχει και η ισοπαλία 0-0. Οι έξι από τις 11 νίκες του Άρη είναι με 1-0.

62 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

33 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

18 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΆΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 92-45″.

Προτεινόμενα Άρθρα