«Η Λιντς ξεκινάει την… ανοικοδόμηση με Λουίς Πάλμα»

από AllAboutARIS

Μέρα χωρίς μεταγραφικό σενάριο για τον Λουίς Πάλμα είναι… χαμένη μέρα. Αστειευόμαστε βέβαια, μιας και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για τον ΑΡΗ, από τη στιγμή που πρόκειται για το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες.

Σε αυτές βρίσκεται και η Λιντς, με αγγλική ιστοσελίδα να ισχυρίζεται πως ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζεται ως μια επένδυση… αναδημιουργίας.

Ο τίτλος του ρεπορτάζ της ιστοσελίδας motleedsnews είναι: “Η Λιντς Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να ξεκινήσει την ανοικοδόμηση του καλοκαιριού υπογράφοντας τον Λουίς Πάλμα 4,4 εκατομμυρίων λιρών”, ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ, τονίζεται μεταξύ άλλων:

“Ο 23χρονος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Οι σύλλογοι θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ (4,4 εκατομμύρια λίρες) για να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του ταλαντούχου παίκτη αυτό το καλοκαίρι.

Φαίνεται ότι χάνεται κάθε ελπίδα για τη Λιντς Γιουνάιτεντ να εξασφαλίσει τη θέση της στην Πρέμιερ Λιγκ για την επόμενη σεζόν, δεδομένης της απίστευτα δύσκολης θέσης της στον πίνακα του πρωταθλήματος ενόψει του τελευταίου αγώνα της Κυριακής με την Τότεναμ στο Elland Road. Ο υποβιβασμός σίγουρα θα αποδειχθεί δαπανηρός για τους Λευκούς, όχι μόνο από οικονομική άποψη και από άποψη εσόδων.

Ωστόσο, η Λιντς Γιουνάιτεντ μπορεί να χρειαστεί να ψωνίσει σε μια εντελώς νέα αγορά για να υπογράψει τους παίκτες που χρειάζονται για να ξεκινήσουν την ανοικοδόμησή τους αυτό το καλοκαίρι. Ο Πάλμα είναι μια έξυπνη επιχείρηση στα 4,4 εκατομμύρια λίρες”.

Προτεινόμενα Άρθρα