Η περίπτωση Εντιαγέ και η κουβέντα με Μπούργος

από AllAboutARIS

Μία από τις υποθέσεις που προφανώς θα απασχολήσουν προσεχώς τον ΑΡΗ είναι κι αυτή του Μπαντού Εντιαγέ. Πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά σταδιακά έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα.

Ιδιαίτερα, μετά το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα Playoffs, όπου έπαιξε για ένα ημίχρονο, δεν μπήκε ποτέ ξανά στη βασική ενδεκάδα. Μία κατάσταση διόλου ευχάριστη για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα, μιας και μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον ΑΡΗ.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι, αλλά είναι δεδομένο πως θα γίνει κουβέντα με τον Σενεγαλέζο, αφού πρώτα, ο Χερμάν Μπούργος έχει μια πλήρη εικόνα, του τι θα μπορέσει να πάρει κι αν θα μπορέσει βέβαια να κάνει μεταγραφές. Από εκεί και πέρα, μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ότι ο ΑΡΗΣ δεν έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο ρόστερ του έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, με πολύ μεγάλο συμβόλαιο και να βρίσκεται στον πάγκο. Το θέμα του Εντιαγέ θα απασχολήσει τις επόμενες ημέρες κι ενδεχομένως να κάνει και ο ίδιος μια κουβέντα με τον Μπούργος.

Προτεινόμενα Άρθρα