Η σκέψη που υπήρχε για φιλικό και το… ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

από AllAboutARIS

Στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, πρόθεση των ανθρώπων του ΑΡΗ ήταν να γίνει ένα φιλικό παιχνίδι, περισσότερο για να διατηρηθούν οι αγωνιστικοί ρυθμοί. Εξ ου και οι επαφές με την Μπότεφ.

Ήταν ίσως η ιδανική περίπτωση, αλλά για διάφορους λόγους το ματς δεν θα γίνει. Κι απ’ ότι φαίνεται είναι μάλλον δύσκολο ως απίθανο να γίνει τελικά φιλικό ματς, καθώς αφενός δεν υπάρχει αντίπαλος διαθέσιμος, ενώ και κάποιο εσωτερικό δίτερμα με την Κ19, όπως κι άλλες φορές στο παρελθόν, κρίνεται ότι δεν έχει να προσφέρει πολλά, δίχως πάντως να αποκλείεται.

Είναι πάντως αρκετά πιθανό, μία από τις επόμενες προπονήσεις να γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι εκεί δεν αποκλείεται να γίνει ένα παιχνίδι, περισσότερο σαν εσωτερικό δίτερμα, αλλά ίσως σε πιο υψηλούς ρυθμούς. Κάτι σαν φιλικό δηλαδή, αλλά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μόνο.

Σε κάθε περίπτωση θα φανεί τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει καμία διάθεση για ρίσκο επιβάρυνσης ή και ενδεχόμενο τραυματισμού, στην τελική ευθεία της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα