Η AS για τις διαπραγματεύσεις ΑΡΗ-Μπούργος (pic)

από AllAboutARIS

Η είδηση των συζητήσεων του ΑΡΗ με τον Χερμάν Μπούργος προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κιτρινόμαυρων, αναμενόμενα, έφθασε, μέχρι την Ισπανία, με την γνωστή μαδριλένικη εφημερίδα AS, στην ηλεκτρονική έκδοσή της, να μεταφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Όπως τονίζεται στο σχετικό θέμα…: «η ιδιοκτησία της ελληνικής ομάδας επικοινώνησε μαζί του και του παρουσίασε ένα αθλητικό πρότζεκτ και του ζήτησε να αναλάβει άμεσα. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ διαπραγματεύονται με τον Μπούργος τις τελευταίες ημέρες, οι συζητήσεις έχουν μπει στο τελικό στάδιο, αλλά η συμφωνία ακόμη δεν έχει κλείσει».

Σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ, ο συντάκτης του κειμένου τονίζει πως…: «Τις επόμενες ώρες θα γίνει συνάντηση στην Ελλάδα, ώστε οι δύο πλευρές να γνωριστούν και να βάλουν τις βάσεις μιας οριστικής συμφωνίας».

Επίσης γίνεται μία αναφορά στο γεγονός ότι στο παρελθόν από τον πάγκο του ΑΡΗ έχουν περάσει αρκετοί Ισπανοί προπονητές, με το άρθρο να ολοκληρώνεται ως εξής: «Ο Μπούργος περιμένει μια ευκαιρία και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη. Είναι προγραμματισμένο τις επόμενες ώρες να ταξιδέψει από την Μαδρίτη για την Ελλάδα και να έχει μία συζήτηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, τον ιδιοκτήτη της ελληνικής ομάδας και μετά θα λάβει την τελική απόφασή του»

Προτεινόμενα Άρθρα