Θέλει Φαν Μπόμελ στην Μίλαν ο Ζλάταν

από AllAboutARIS

Σε αναζήτηση νέου προπονητή φαίνεται πως βρίσκεται η Μίλαν, μιας και το μέλλον του Στέφανο Πιόλι στην ομάδα κρίνεται τουλάχιστον αμφίβολο. Η ήττα στο Derby della Madonnina που έστεψε και μαθηματικά πρωταθλήτρια την Ίντερ πιθανότατα αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ιταλού στον πάγκο, ο οποίος φημολογείται πως φλερτάρει με τη Νάπολι και τον ιταλικό Νότο.

Την ίδια στιγμή ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς – σύμβουλος πλέον της Ροσονέρο διοίκησης – «χτενίζει» την αγορά για την αντικατάσταση του Πιόλι και όλα δείχνουν πως έχει καταλήξει σε ένα μεγάλο φαβορί!

Ο λόγος για τον Μαρκ Φαν Μπόμελ , ο οποίος έχει κερδίσει την ψήφο του Σουηδού για τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας. Αν και ονόματα όπως οι Πελεγκρίνι, Γκαλτιέ και Κονσεϊσάο έχουν συνδεθεί με τη Μίλαν, τόσο η «Tuttosport» όσο και το «CalcioMercato» τονίζουν πως η περίπτωση του Ολλανδού έχει πέσει δυνατά στο τραπέζι.

Η εντυπωσιακή του πορεία με την Αντβέρμπ την οποία έστεψε πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Βελγίου την περσινή περίοδο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ζλάταν, ο οποίος παλεύει να πείσει τη διοίκηση πως ο Φαν Μπόμελ είναι η ιδανική λύση.

Θυμίζουμε πως προτού αναλάβει τα ηνία της Αντβέρμπ στην οποία παραμένει μέχρι και σήμερα, ο παλαίμαχος χαφ της Μίλαν είχε περάσει από τους πάγκους των Αϊντχόφεν και Βόλφσμπουργκ.

Προτεινόμενα Άρθρα