Θεωρούν δεδομένο τον Αντσελότι στη Βραζιλία

από AllAboutARIS

Μπορεί το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει τον Ιούνιο του 2024 και οι Μαδριλένοι με τον Ιταλό προπονητή  να βρίσκονται σε συζητήσεις  για την ανανέωση της συνεργασίας τους, όμως η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF) θεωρεί βέβαιη την άφιξη του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της «Σελεσάο».

Ενώ ισπανικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι το τελευταίο διάστημα ο Αντσελότι είναι πιο κοντά στην παραμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα παρά στη μετακίνησή του στη Βραζιλία, η CBF εξακολουθεί βέβαιη ότι ο Ιταλός θα είναι ο νέος προπονητής της.

Αυτό διαβεβαιώνει η ιστοσελίδα “Goal” στη Βραζιλία, η οποία, επικαλούμενη πηγές από το CBF, εξηγεί ότι οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας είναι πεπεισμένοι ότι ο Αντσελότι θα είναι ο νέος προπονητής από τον Ιούνιο του 2024.

Το ίδιο μέσο εξηγεί ότι η CBF θα συνεχίσει να κρατά τον Ντινίζ επικεφαλής της ομάδας ενόψει των φιλικών  αγώνων που θα δώσει η Βραζιλία τον ερχόμενο Μάρτιο με την Ισπανία και την Αγγλία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, είναι πρόθυμη να ανανεώσει τον Αντσελότι, αν και θα εξαρτηθεί από τους τίτλους που θα κατακτήσει αυτή τη σεζόν, με κύριους στόχους το πρωτάθλημα και το Champions League.

Προτεινόμενα Άρθρα