Κίνδυνος για 13 ΠΑΕ στη Super League 2

από AllAboutARIS

Νέο πρόβλημα έχει προκύψει στην Super League 2, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα υπάρχει κίνδυνος ανάκλησης των δελτίων 13 ομάδων!

Οι ομάδες έχουν κάνει σύμβαση εκχώρησης από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά η δόση που περίμεναν δεν έχει εκταμιευτεί. Η καθυστέρηση έχει να κάνει και με τη διακοπή του πρωταθλήματος για 40 μέρες, προκαλώντας αλλαγή στις ημερομηνίες καταβολής των δόσεων από την ΕΡΤ.

Το πρόβλημα είναι ότι τη Μ. Τετάρτη (12/4) είναι πιθανό η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών να καλέσει για εξηγήσεις τις 13 ΠΑΕ, προκειμένου να αποφύγουν την ανάκληση δελτίων.

Φυσικά, το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, διότι δεν γίνεται να συνεχιστεί η δράση στην Super League 2, εάν δεν μπορούν να αγωνιστούν 13 ομάδες.

Εξετάζεται, λοιπόν, το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση δέκα ημερών, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κατηγορία.

Να σημειωθεί πως τα χρήματα από το στοίχημα δεν έχουν δοθεί στις ομάδες κι έτσι τα προβλήματα είναι πολλά στις ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα