Κασάνο: “Εγώ στη θέση της Μίλαν, θα πήγαινα να πάρω τον Βλάχοβιτς”

από AllAboutARIS

Η Γιουβέντους δαπάντησε το ποσό των 80.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Φιορεντίνα τον περασμένο Ιανουάριο όμως ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν μπόρεσε να δικαιώσει πλήρες τις (υψηλές) προσδοκίες που υπήρχαν από εκείνον, με τον Σέρβο να μετράει μάλιστα μόλις δύο γκολ μέσα στο ημερολογιακό έτος 2023, αυτά στο 3-0 επί της Σαλερνιτάνα τον Φεβρουάριο για την Serie A.

Σύμφωνα πάντως με τον Αντόνιο Κασάνο υπάρχει τρόπος να ξαναβρεί τη φόρμα του ο Βλάχοβιτς και αυτό θα γίνει όχι απλά με το να αποχωρήσει από το “Αλιάντς Στέιντιουμ” αλλά με το να μετακομίσει άμεσα στο “Σαν Σίρο” και να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν.

“Εάν ήμουν Μίλαν, θα πήγαινα για τον Βλάχοβιτς. Εάν βγεις στο Champions League, θα χρειαστεί να υπογράψεις έναν δυνατό επιθετικό. Πήραν τον Ίμπρα όταν ήταν στα κάτω του και πήγε καλά ενώ ο Ζιρού δεν είχε ξεπεράσει ποτέ τα 15 γκολ στην καριέρα του”, ξεκαθάρισε ο άλλοτε επιθετικός των Μίλαν και Ίντερ, για να προσθέσει:

“Η Μίλαν κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, είναι καλυμμένοι στη μεσαία γραμμή, έχουν τον Λεάο που είναι για να μείνει.

Έαν είναι να κάνει μία αγορά, θα πρέπει να ρίξει 50-60 εκατομμύρια και να πάρει τον Βλάχοβιτς. Εάν ο Πιόλι βγάλει την Μίλαν στην πρώτη τετράδα, θα πρέπει να κάνει οικονομικές θυσίες για να τον αποκτήσει.

Επαναλαμβάνω, θα εστίαζα στον Βλάχοβιτς που θέλει να αναγεννηθεί και η Γιουβέντους θα χρειαστεί να διαλέξει: είτε να αφήσει τον Αλέγκρι να φύγει ή τον Βλάχοβιτς”.

Προτεινόμενα Άρθρα