Καταλήγει σε σχήμα – Το κέντρο στο προσκήνιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο μέρες ακόμα για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον ΑΡΗ να ολοκληρώνει ουσιαστικά σήμερα την προετοιμασία του πριν το αυριανό τελευταίο χαλαρό πρόγραμμα.

Η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί στο Ρύσιο και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στις τελικές επιλογές του Άκη Μάντζιου για την ενδεκάδα και συγκεκριμένα σε τρεις θέσεις που είναι γνωστές εδώ και μέρες. Δεξί μπακ, “δεκάρι” και αριστερό εξτρέμ, με τις υπόλοιπες να είναι “κλειδωμένες” στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού.

Στην άμυνα ο Οντουμπάζιο διεκδικεί πιο “ζεστά” αυτή την εβδομάδα τη θέση του δεξιού μπακ μετά την εμφάνισή του κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τον μοναδικό ενδοιασμό να είναι ότι αποτελεί πλέον εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας. Απέναντι όμως σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να είναι περισσότερο δραστήριος επιθετικά, θα χρειαστεί τα ανεβάσματα του Άγγλου.

Στο κέντρο ο Νταρίντα επιστρέφει σίγουρα και μένει να ξεκαθαρίσει ο ρόλος του, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να παίξει πίσω από τον Μορόν και με τους Βερστράτε-Τζούρασεκ από πίσω, κυρίως λόγω των πόντων που έχασε ο Πάρντο στα τελευταία δύο παιχνίδια. Διαφορετικά είτε θα παίξει ο Ισπανός είτε ο Τζούρασεκ πιο μπροστά εάν δεν γίνει κάποια άλλη έκπληξη.

Στα αριστερά υπάρχει από τη μία η μέτρια εμφάνιση του Μενέντες κόντρα στον Πανσερραϊκό και η θετική του Παναγίδη, όπως και μία πιθανή έκπληξη με τον Κάρλσον τον οποίο ο Άκης Μάντζιος θα εμπιστευτεί ξανά σε κάποιο σημείο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα