Κινείται για Ντιμπάλα το καλοκαίρι η Ίντερ

από AllAboutARIS

Παρελθόν όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το καλοκαίρι από την Γιουβέντους ο Πάουλο Ντιμπάλα, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την ομάδα του Τορίνο.

Οι «μπιανκονέρι» προσπαθούν να πείσουν τον Αργεντινό άσο, να παραμείνει στο ενεργητικό τους και τα επόμενα χρόνια, ωστόσο από την πλευρά του ο παίκτης όπως όλα δείχνουν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Η Ίντερ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου άσου παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του και ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του, μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», οι «νερατζούρι» μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα Αντρέ Ονάνα και του αμυντικού Ματίας Γκίντερ από τον Άγιαξ και την Γκλάντμπαχ αντίστοιχα ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού άσου, ο οποίος θα αποτελέσει την τρίτη της μεταγραφή.

Η Ίντερ μπορεί να μην είναι σε θέση να προσφέρει στον παίκτη 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, πάραυτα η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προσπαθεί να μειώσει τους μισθούς της, προκειμένου να καταθέσει στον Ντιμπάλα μια επαρκή πρόταση για να τον πείσει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της.

Προτεινόμενα Άρθρα