Κλώτσησε την ευκαιρία η Κρεμονέζε

από AllAboutARIS

Χαμένη ευκαιρία για την Κρεμονέζε! Η ομάδα του Νταβιντε Μπαλαρντίνι προηγήθηκε από το… πουθενά μέσα στο «Νταλ Άρα» αλλά απώλεσε γρήγορα το προβάδισμά της με αυτογκόλ του Κίρικες και το τελικό 1-1 με την Μπολόνια την αφήνει στον πάτο της βαθμολογίας και σε δύσκολη θέση.
Η Μπολόνια είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, με την Κρεμονέζε να της δίνει την κατοχή και τους χώρους. Παρόλα αυτά, οι «ροσομπλού» τα χαλούσαν διαρκώς όταν έφταναν στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που ήθελαν οι φιλοξενούμενοι να εκμεταλλευτούν στις γρήγορες κόντρες με μία από αυτές να έρχεται στο 18’ με τον Οκερέκε. Ο Ποσχ στο 25’ είχε την πρώτη μεγάλη φάση για λογαριασμό των γηπεδούχων και την καλύτερη, ουσιαστικά, του πρώτου μέρους

Η Κρεμονέζε… ευτύχισε να πανηγυρίσει στο 50ο λεπτό όταν μετά την εξέταση του VAR ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, απ’ όπου ο Οκερέκε νίκησε τον Σκορούπσκι για το προβάδισμα της ομάδας του Μπαλαρντίνι. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν άμεσα το προβάδισμά τους αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Κίρικες σκόραρε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1!
Το ματς είχε αποκτήσει τρελό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Ο Αφένα-Τζαν στο 61’ άγγιξε το γκολ για την Κρεμονέζε, ενώ εννιά λεπτά μετά ο Ορσολίνι είδε το ωραίο του τελείωμα να περνά δίπλα από την εστία. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Φέργκιουσον στο 78’, με τους φιλοξενούμενους να ζητάνε εκ νέου πέναλτι στο 83’ αλλά ο ρέφερι Μαρκέτι μετά την εξέταση του VAR έδειξε… επιθετικό φάουλ! Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κίρικες λίγο έλειψε να σκοράρει εκ νέου στην εστία της ομάδας του αλλά ο Φεράρι απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος, με τον Μποαϊνούτο στις καθυστερήσεις να βλέπει τα διαδοχικά διαγώνια σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή να σταματάνε στα αντίπαλα σώματα και το σκορ να μένει ως έχει ως το φινάλε!
Με αυτή την ισοπαλία η Μπολόνια ανέβηκε στους 23 βαθμούς, πιάνοντας Φιορεντίνα και Γιουβέντους, ενώ η Κρεμονέζε παρέμεινε τελευταία με 8.

Προτεινόμενα Άρθρα