Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 0-0: Η πρόκριση θα κριθεί στο… Λίβερπουλ (vid)

από AllAboutARIS

Στο Λίβερπουλ και συγκεκριμένα στο «Γκούντισον Παρκ» θα κριθεί η πρόκριση στους «32» του FA Cup ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Σέλχαστ Παρκ» και κάπως έτσι θα υπάρξει ρεβάνς που θα κρίνει το εισιτήριο της πρόκρισης.
Στα αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο, αλλά η Έβερτον είχε τις καλύτερες και πιο απειλητικές στιγμές. Η πρώτη ήρθε στο 17’ με τον Ντανζούμα, η δεύτερη τρία λεπτά μετά με τον ίδιο παίκτη αλλά ο Χέντερσον το έβγαλε, ενώ η τρίτη ανήκε στον Κάλβερτ-Λιούιν στο 36’, αλλά ήταν άστοχος και αυτός. Με τους γηπεδούχους από την πλευρά τους να έχουν την καλύτερη στιγμή τους με τον Λέρμα, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

Ο Έζε είδε τον Βιρτζίνια να τον σταματάει στο 50’, με τον Κάλβερτ-Λιούιν στο 62’ να βλέπει τον Χέντερσον να βγάζει το τελείωμά του. Τα λεπτά περνούσαν, το 0-0 δεν άλλαζε. Παρόλα αυτά, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες αφού ο Κάλβερτ-Λιούιν αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με ποδοσφαιριστή λιγότερο. Ωστόσο, ούτε αυτό άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με το 0-0 να παραμένει ως το φινάλε του αγώνα και η πρόκριση να κρίνεται στη ρεβάνς.

Τα highlights του παιχνιδιού

 

Προτεινόμενα Άρθρα