Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι συμπαίκτες του πιστεύουν ότι θα ζητήσει ξανά να φύγει τον Γενάρη

από AllAboutARIS

Η σαπουνόπερα της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο κράτησε σε αγωνία τους ποδοσφαιρόφιλους όλο το καλοκαίρι. Και, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, το… έπος θα ξεκινήσει ξανά τον χειμώνα. Ο Πορτογάλος δεν έχει βρει διέξοδο, παρά τις ξεκάθαρες επιθυμίες από τον Ιούλιο, κι οι συμπαίκτες του περιμένουν ήδη να τον δουν να πιέζει να φύγει, ξανά τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τη Sun, η έναρξη της σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν άλλαξε κάτι αναφορικά στην επιθυμία του CR7 που εξακολουθεί να θέλει να φύγει. Το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν και στο Μάντσεστερ αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να τον δουν να φεύγει δωρεάν, θα μπορούσαν να κάνουν πίσω τον προσεχή Ιανουάριο. Πόσο μάλλον που, από την αρχή της σεζόν, απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό.

Έπειτα από έξι αγωνιστικές στην Premier League έχει βρεθεί μόλις μια φορά στην αρχική ενδεκάδα (στο 4-0 από την Μπρέντφορντ) και ακόμη δεν έχει σκοράρει.

Στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες των Κόκκινων Διαβόλων στο πρωτάθλημα, ο Πορτογάλος έχει, κάθε φορά, έρθει από τον πάγκο. Κάτι που δίνει επιχειρήματα σε όσους πιστεύουν ότι το προφίλ του δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του Έρικ Τεν Χαγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα