Λαμία – ΑΕΚ 0-4: Η Ένωση πέρασε άνετα από Αθανάσιος Διάκος (vids)

από AllAboutARIS

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί στα playoffs, καθώς επικράτησε 4-0 της Λαμίας στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος. Ο Κάλενς έβαλε σε θέση οδηγού την Ένωση πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Ο Πόνσε στο 68′ έκανε το 2-0, αλλά το κερασάκι στην τούρτα από τον Λιβάι Γκαρσία ήταν μαγικό με την οβίδα που εκτόξευσε από μακρινή απόσταση. Στις καθυστερήσεις πέτυχε ένα ακόμα, κάνοντας το 4-0.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα επέβαλαν το ρυθμό τους σε όλο το ματς, η Λαμία στάθηκε πολύ καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά ήταν εντελώς ακίνδυνη στην επίθεση, μιας και έκανε την πρώτη της τελική στο 81′.

Το πρώτο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 45+2′. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Πόνσε με προβολή έστειλε την μπάλα προς την εστία. Ο Κοσελέφ τον σταμάτησε αλλά δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Κάλενς από κοντά σκόραρε.

Το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ήρθε στο 68ο λεπτό. Ο Ρότα από πλάγιο τροφοδότησε τον Πόνσε μέσα στην περιοχή και αυτός με ωραίο σκαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Στο φινάλε τη σκυτάλη πήρε ο Λιβάι Γκαρσία που έδειξε ξανά καυτός. Στο 88′ πέτυχε το μαγικό γκολ με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ από μακριά και αυτό στο 90+3′ με πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: Κοσέλεφ, Σλίβκα, Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Στάνκο, Νούνιες, Μάλτσι.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Πόνσε.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα