Μάντζιος: “Θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου”

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στην κάμερα της NOVA πριν το ταξίδι του ΑΡΗ στην Κρήτη:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα θέλαμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι στο μεσοαμυντικό κομμάτι σταθήκαμε αρκετά καλά, αλλά στη δημιουργία και στο επιθετικό κομμάτι δεν πήραμε τίποτα. Δεν είχαμε την εικόνα που είχαμε σε άλλα ματς και στη δημιουργία και στις φάσεις, δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα από το παιχνίδι».

Για το πώς περιμένει τον αγώνα με τον ΟΦΗ, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πολύς χρόνος ούτε για προπόνηση ούτε για αναλύσεις:

«Χρόνος δεν υπάρχει, δε μένουμε πίσω, πρέπει να προχωράμε. Τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και δεν έχουμε χρόνο να μένουμε πίσω. Είναι ένα παιχνίδι με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που διαθέτει αρκετά καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έχει ισορροπία στο παιχνίδι της και θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν περιμένει ένα παιχνίδι διαφορετικό σε σχέση με αυτό του Κυπέλλου:

«Η ομάδα του ΟΦΗ έχει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Η έδρα του θα του δώσει κίνητρο για επιθετικότητα, οπότε θεωρώ πως θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου».

Για την επιστροφή του Κρίστιαν Λόπεθ στη δράση:

«Είναι μια σημαντική επιστροφή για εμάς. Ο Κρίστιαν δούλεψε αρκετά σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Από καιρό δείχνει ότι ετοιμάζεται να ξαναμπεί στην ομάδα. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που του έδωσα χρόνο συμμετοχής και θεωρώ ότι μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται ακόμα καλύτερος και θα μας βοηθήσει».

Για το αν υπάρχουν επιστροφές ή απουσίες:

«Εκτός θα είναι σίγουρα ο Μπερτόγλιο που δεν έχει καταφέρει να είναι εντελώς καλά, οπότε δε μπορούμε να ρισκάρουμε έναν παίκτη ειδικά τώρα που έχουμε και τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή. Κατά τ’ άλλα νομίζω ότι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Για το αν ξεχωρίζει ορισμένες στιγμές από τον πρώτο γύρο:

«Υπάρχουν στιγμές και καλές και κακές. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κρατήσουμε θετικά πράγματα. Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό. Θα μπορούσαμε να έχουμε και περισσότερους βαθμούς – μην ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει 23 βαθμούς στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι μέσα από τα λάθη θα προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Υπάρχει ένας δεύτερος γύρος εξαιρετικά δύσκολος και ανταγωνιστικός, το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο φέτος και πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διατηρηθεί ο Άρης ψηλά».

Προτεινόμενα Άρθρα