Μάντσεστερ Σίτι: Παρουσίασε τη νέα φανέλα, που είναι εμπνευσμένη από την πρώτη της σεζόν στο Έτιχαντ (vid&pic)

από AllAboutARIS

Το 2003, μετά από 80 χρόνια παρουσίας στο “Μέιν Ρόουντ” η Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, αφήνοντας την ιστορική έδρα της και μετακομίζοντας περίπου 5,5 χιλιόμετρα μακριά, για να εγκατασταθεί στο υπερσύγχρονο “Έτιχαντ”.

Η κίνηση αυτή δεν έφερε απλά μία νέα εποχή για τους πολίτες αλλά σημάδεψε μία γενιά επιτυχιών και διακρίσεων, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να φλερτάρει με ένα ασύλληπτο τρεμπλ τη φετινή σεζόν και τη διοίκηση των πολιτών να δείχνει το δρόμο για την επόμενη ημέρα.

Αυτό το έκανε μέσω της εμφάνισης που θα φοράει η ομάδα τη νέα σεζόν, με την Puma (εταιρία που ντύνει τους γαλάζιους του Μάντσεστερ) να την αποκαλύπτει την Παρασκευή, τονίζοντας πως είναι εμπνευσμένη από τη πρώτη σεζόν της ομάδας στο νέο της γήπεδο.

“Το μπροστινό γραφικό της νέας φανέλας είναι εμπνευσμένο από τη μοναδική αρχιτεκτονική του σταδίου Έτιχαντ και συγκεκριμένα από τους τέσσερις γιγάντιους πυργίσκους που είναι ορατοί από το εξωτερικό του γηπέδου που σχηματίζουν τονικές ρίγες στη φανέλα.

Ο ταχυδρομικός κώδικας του γηπέδου εμφανίζεται στο πίσω μέρος του λαιμού για τον εορτασμό των 20 χρόνων στο νέο σπίτι της Σίτι και η φανέλα διαθέτει λευκό γιακά με λαιμόκοψη που είναι εμπνευσμένος από την πρώτη φανέλα που χρησιμοποιήθηκε στο νέο στάδιο, τη φανέλα της σεζόν 2003-04”, αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Σίτι.

Προτεινόμενα Άρθρα