Μάρτιν Μοντόγια με τον ειδικό ρόλο του… εξολοθρευτή

από Γιάννης Παντελίδης

Έχοντας θητεύει σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ίντερ, η Βαλένθια και η Μπέτις, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν μπορεί να είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής.

Ο Μάρτιν Μοντόγια, περί ου ο λόγος, κουβαλάει την «στάμπα» προϊόντος της περίφημης «Μασία» της Μπάρτσα κι έχει να επιδείξει αξιοσημείωτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΑΡΗΣ με μία κίνηση… αλά Μορόν τον πήρε από την Μπέτις. Δεξί μπακ, με κυρίως αμυντικές αρετές, έκανε ένα μέτριο ξεκίνημα έχοντας να ανταγωνιστεί τον… δαιμονισμένο Οντουμπάτζο.

Ο Άκης Μάντζιος κατάφερε να βρει λύση. Τον βάφτισε αριστερό μπακ (ίσως και από ανάγκη) και ο πολύπειρος Ισπανός έχει εξελιχθεί σε… εξολοθρευτής. Ρωτήστε αν θέλετε τους Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Ελίασον κ.α.

«Είναι αλήθεια ότι ανέκτησα την αυτοπεποίθησή μου στην Ελλάδα. Αισθάνομαι σημαντικός και παίζω στα περισσότερα παιχνίδια. Στον ΑΡΗ μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω, όχι τόσο στα δεξιά, αλλά κυρίως αριστερά. Εδώ είμαι σημαντικός. Αισθάνομαι χαρούμενος που μπορώ να έχω λεπτά συμμετοχής και να νιώσω ξανά ποδοσφαιριστής», είπε μεταξύ άλλων στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της εφημερίδας Marca. Δείγμα του ότι έχει «μπολιαστεί» για τα καλά με την ομάδα. Κι αυτό το βλέπουμε περίτρανα στα περισσότερα ντέρμπι που έχουν δώσει φέτος οι Κιτρινόμαυροι.

Προτεινόμενα Άρθρα