Μίλαν: «Γλυκοκοιτάζει» τον Μοράτα για το καλοκαίρι

από AllAboutARIS

Σχέδια για την επιστροφή του Αλβάρο Μοράτα στην Ιταλία κάνει η Μίλαν! Μπορεί ο Ισπανός να «κέρδισε» το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής του ομάδας από τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ο 30χρονος φορ έχει χάσει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα των Ροχιμπλάνκος μετά την άφιξη του Μέμφις Ντεπάι στο «Wanda Metropolitano» τον Ιανουάριο, με τη Μίλαν να δείχνει έτοιμη να εκμεταλλευτεί αυτή την εξέλιξη.

Οι Ροσονέρι δεδομένα θα βγουν στην αγορά για κεντρικό επιθετικό το καλοκαίρι, αφού ο Ντιβόκ Οριγκί δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και φυσικά ο 36χρονος Ζιρού και ο 41χρονος Ιμπραΐμοβιτς δεν μπορούν να σηκώσουν στους ώμους τους ολόκληρη τη γραμμή κρούσης των Μιλανέζων, παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητά τους.

Έτσι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Μίλαν έχει βάλει την περίπτωση του Μοράτα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στη Γιουβέντους, σε… προτεραιότητα εν όψει καλοκαιριού. Ο 30χρονος δείχνει να ικανοποιεί τα «θέλω» του Στέφανο Πιόλι και από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο λήγει το 2024, θα μπορούσε να προσγειωθεί στο Μιλάνο με ένα ποσό που δεν θα ξεπερνούσε τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Προτεινόμενα Άρθρα