Μίλαν: Παρέμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Ιμπραΐμοβιτς

από AllAboutARIS

Πολλοί ήλπιζαν ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο δεύτερο μισό της σεζόν μετά την εγχείρηση στο γόνατο που υποβλήθηκε τον Μάιο του 2022 και δεδομένου ότι ξεκίνησε να προπονείται, αλλά ο βετεράνος Σουηδός επιθετικός δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα της Μίλαν ενόψει των αναμετρήσεων με την Τότεναμ στους «16» του Champions League.

Εκτός της ροσονέρα λίστας έμεινε και ο Ντεστ που αντικαταστάθηκε από την καλοκαιρινή μεταγραφή Μαλίκ Τιάου, ο οποίος είναι πιο ευέλικτος σε διαφορετικούς αμυντικούς ρόλους.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας συνεχίζουν να βρίσκονται σε… κρίση τραυματισμών και το μεγάλο θέμα παραμένει ο Μάικ Μαϊνάν. Ο Γάλλος κίπερ ήταν αρχικά στη λίστα και στη συνέχεια μετά τον τραυματισμό του αποχώρησε για να δώσει τη θέση του στον Ταταρουσάνου​​​​. Αν και εξακολουθεί να πιστεύεται ότι ο Γάλλος διεθνής θα επιστρέψει πριν το ματς με τους «Σπερς» αρχικά δεν βρίσκεται στη λίστα για το Champions League. Μπορεί να προστεθεί μέχρι και 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την Τότεναμ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα