Μακάμπι για ΑΡΗ: «Ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα»

από AllAboutARIS

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην επίσημη ιστοσελίδα της παρουσιάζει αναλυτικά τον ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων.

“Ο ΑΡΗΣ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν και το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατέκτησε κάπου το 1946, είναι συνήθως στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο τοπικό πρωτάθλημα και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην τρίτη θέση. Η έδρα της είναι το Στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης χωρητικότητας 22.800 θέσεων”, αναφέρεται στο εισαγωγικό κείμενο.

Και συνεχίζει:

“Φυσικά, ένα άρθρο για τον ΑΡΗ πρέπει να αναφέρει το γεγονός ότι αυτός που γνωρίζει από κοντά τον πιο αντίπαλο είναι ο Βλαντιμίρ Ίβιτς, ο οποίος το 2007/08 έπαιξε σε αυτόν για μία σεζόν. Επιπλέον, ο Ίβιτς πέρασε αρκετά χρόνια με τη στολή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, που είναι αντίπαλος της πόλης του ΑΡΗ”.

Τη σκυτάλη παίρνει η αναφορά στον Μπούργος:

“Τη θέση του προπονητή καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή ο Αργεντινός Χερμάν Μπούργος, ο οποίος εντάχθηκε στην ομάδα ήδη από τα μέσα της περασμένης σεζόν. Αν αυτό το όνομα σας φαίνεται οικείο, δεν είναι τυχαίο. Ο Μπούργος, γνωστός ως «Μόνο», ήταν για χρόνια ο θρυλικός βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο πρώην τερματοφύλακας, ο οποίος έκανε επίσης 35 εμφανίσεις για την εθνική ομάδα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια της εντυπωσιακής αγωνιστικής του καριέρας, είχε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της Ατλέτικο την προηγούμενη δεκαετία, που περιλάμβανε την παρουσία σε δύο τελικούς του Champions League, 3 Europa League και την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος”.

Τέλος γίνεται μία αναφορά στο ρόστερ του ΑΡΗ με έμφαση στους Μάνου Γκαρθία και Ζερβίνιο.

Προτεινόμενα Άρθρα