Μαντζιος σε παίκτες: «Μπραβο για τη νίκη- Παγίδες στο ματς του Σαββάτου»

από AllAboutARIS

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει στους παίκτες του κατά την σημερινή προπόνηση . Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ χτύπησε το καμπανάκι για το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο περιστέρι και τη για τη νίκη. Βγάλαμε πράγματα που θέλαμε στο παιχνίδι ήμασταν αποτελεσματικοί, είχαμε δύναμη και παθος και πήραμε μια νίκη που αξίζαμε και θελαμε για πολλούς λόγους. Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στην αμυντική λειτουργία , είχαμε κάποια ατομικά λάθη που πρέπει να διορθώσουμε.
Στα δυο τελευταία παιχνίδια δείξαμε βελτίωση σε πολλούς τομείς αλλά έχουμε τα περιθώρια για πολύ μεγαλύτερη βελτίωση και χρειάζεται συνεχή προσπάθεια.
Μας περιμένει τώρα ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ αυτό. Έχει παγίδες το ματς του Σαββάτου . Θα χρειαστεί σοβαρότητα και ένταση όπως είχαμε στο περιστέρι. Όταν παίζουμε σαν Αρης δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε γιατί έχουμε μεγάλες δυνατότητες»

Προτεινόμενα Άρθρα