Μαρτίνεθ: «Ομάδα με δυναμική ο ΑΡΗΣ, αλλά παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο»

από AllAboutARIS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ τόνισε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνεται καλά. Αξίζαμε τα γκολ που βάλαμε. Δικαίως προηγηθήκαμε, στη συνέχεια ο ΑΡΗΣ έκλεισε τους διαδρόμους και μας πίεσε, αλλά σε εκείνο το σημείο παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι η έλλειψη ευστοχίας»”.

Για το διάστημα που ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε ακόμα και να προηγηθεί: “Παίξαμε με μία ομάδα που έχει δυναμική. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Ακόμα και όταν δεχθήκαμε το γκολ, βρήκαμε τις λύσεις. Υπήρχαν στιγμές που ο ΑΡΗΣ μας έκλεισε και μας ταλαιπώρησε, όμως βρήκαμε τον τρόπο να περάσουμε τη μπάλα μπροστά”.

Τέλος, για τους τραυματισμούς των Ρέτσου και Φορτούνη είπε: «Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να βγαίνουν με ενοχλήσεις μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια. Γι’ αυτό έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Σήμερα ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου, γιατί μας έδωσε δύναμη τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ πίεζε. Τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθειά τους. Είναι σημαντική η νίκη μας και η στιγμή που ήρθε μετά από τόσα δύσκολα παιχνίδια είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι η ομάδα μπορεί και αποδίδει έτσι».

Προτεινόμενα Άρθρα