Ματέους: «Η Λεβερκούζεν μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα των Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι»

από AllAboutARIS

Οι επιδόσεις και το θέαμα της Μπάγερ Λεβερκούζεν την φετινή σεζόν έχουν προκαλέσει άπαντες να της «βγάζουν» καπέλο και βρίσκεται 8 αγωνιστικές πριν πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο πρώην θρύλος της Μπάγερν Μονάχου, Λόταρ Ματέους, παρόλο που η ομάδα που αγωνιζόταν κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.
Ο θρύλος των Βαυαρών μίλησε στην «Interwetten» και συνέκρινε το ποδόσφαιρο των «ασπιρίνων» με αυτό της Μπαρτσελόνα των Μέσι, Ινιέστα και Τσάβι, ενώ τόνισε πως η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο.

«Το ποδόσφαιρο, η ταχύτητα, η ηρεμία με την μπάλα… είναι απλά διασκεδαστικό. Θα μπορούσα να μιλήσω περίπου για μισή ώρα. Μου θυμίζει την Μπαρτσελόνα με τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Μέσι. Για μένα αυτό είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν» και πρόσθεσε: «Για μένα, αυτή τη στιγμή είναι η ισχυρότερη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο. Δεν θέλω να τη συγκρίνω με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η Λεβερκούζεν παίζει το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο που έχω όλη τη σεζόν».

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα