Ματέο: Στοίχημα και… πόδια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επόμενη χρονιά του Αργεντινού και η δουλειά που πρέπει να… ρίξει το καλοκαίρι

Μάντζιος, μεταγραφές, αποχωρήσεις… Topics που “παίζουν” αρκετά στον ΑΡΗ τις τελευταίες μέρες, το κάθε σε διαφορετικό βαθμό.

Την ίδια στιγμή υπάρχει και ένα ρόστερ με σταθερές για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ανάμεσα σε αυτές, περίοπτη θέση έχει και ο Ματέο Γκαρσία.

Τη νέα σεζόν ο Αργεντινός θα μπει στον δεύτερο χρόνου του τετραετούς συμβολαίου του, έπειτα από μία πρώτη χρονιά… επιστροφής που τον βρήκε αρκετά μακριά από τα ποιοτικά του στάνταρ. Μαζί φυσικά με το ζήτημα της σταθερότητας στην απόδοσή του, το οποίο ήταν ήδη γνωστό από την πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Την επόμενη χρονιά, άπαντες περιμένουν πολλά περισσότερο από τον 24χρονο άσσο. Οχι μόνο επειδή δαπανήθηκαν αρκετά για να επιστρέψει, αλλά επειδή… μπορεί! Και το έχει αποδείξει.

Η αλλαγή της εικόνας του αποτελεί στοίχημα για όλο τον ΑΡΗ και φυσικά τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος έχει πάντα από κοντά τον παίκτη.

Μάλιστα σε μία από τις τελευταίες συζητήσεις τους, πριν το φινάλε της σεζόν, μίλησαν για τη δουλειά που πρέπει να… ρίξει στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Και ήδη υπάρχει πλάνο από το τεχνικό τιμ, κάνοντας focus στην ενδυνάμωση του παίκτη και κυρίως στα πόδια του ώστε να είναι πιο αποτελεσματικός στις τελικές του προσπάθειες. Και κυρίως, να μην χρειάζεται να… μπει με τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά να απειλεί από τις πλεονεκτικές θέσεις στις οποίες βρίσκεται συχνά.

Προτεινόμενα Άρθρα