Μαυριτανία: Ο ιδιωτικός σεφ, ο κομμωτής και το γράμμα της FIFA (pics)

από Γιώργος Γκάτος

Η Μαυριτανία του Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το Κόπα Άφρικα, το οποίο ανοίγει αύριο την αυλαία του.

Κάπως έτσι, η αποστολή της ομάδας έφτασε χθες στο Καμερούν, αφού το τελευταίο δεκαήμερο βρέθηκε στο Άμπου Ντάμπι για προετοιμασία και φιλικές αναμετρήσεις.

Όπως βλέπεται και παραπάνω, η αποστολή δέχθηκε θερμή υποδοχή, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η Μαυριτανία αποφάσισε να… λύσει όλα τα εξωαγωνιστικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα, προκειμένου να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στον στόχο της.

Είναι ενδεικτικό ότι προσέλαβε κομμωτή, προκειμένου να επιμεληθεί τους παίκτες πριν από την επίσημη φωτογράφιση. Δείτε παρακάτω τον φορ του ΑΡΗ, σε φωτογραφίες που ανάρτησε η ομοσπονδία της χώρας.

Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού η ομάδα έχει μαζί της και τον δικό της σεφ, που όπως αναφέρει η ανάρτηση, είναι σε άμεση συνάρτηση με την διατροφή που ορίζει το τεχνικό τιμ για τους παίκτες.

Πάντως, το κλίμα παραμένει εορταστικό, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Μαυριτανίας, να δέχεται ευχές από τον Πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο και τους παίκτες να του κάνουν έκπληξη.

Προτεινόμενα Άρθρα