Μεντιλίμπαρ: “Είναι καλό για το πρωτάθλημα να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Απογοητευμένος αλλά… δεν παρατάει την πίστη του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε κολακευτικά για την προσπάθειά του ΑΡΗ, στάθηκε στο λάθος του Ντόι και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα παλέψει ως το τέλος για τον τίτλο.

Ο Ισπανός ρωτήθηκε αρχικά για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του επιθετικά...”Ναι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά δεν ήθελε να πει η μπάλα. Δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος και προσπαθήσαμε ως το τέλος. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών”.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον σε δυσχερή θέση για τον τίτλο, αλλά ο Μεντιλίμπαρ δεν παύει να το πιστεύει… “Σίγουρα αν είχαμε κερδίσει θα ήμασταν σε καλύτερη θέση. Δεν τελείωσε όμως κάτι. Υπάρχουν πιθανότητες, δεν σηκώσουμε τα χέρια. Θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τη Λαμία. Υπάρχουν ακόμα πιθανότητες και μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Για τη νέα τροπή των πραγμάτων μετά την ισοπαλία στο “Βικελίδης” και αυτή της Λαμίας, ο προπονητής του Ολυμπιακού το είδε… θετικά. “Είναι πολύ καλό. Είδαμε και τον ΑΡΗ που τα έδωσε όλα. Είναι καλό να προσπαθούν όλες οι ομάδες. Αν το έκανε τόσο και στα υπόλοιπα παιχνίδια, μπορεί να ήταν πιο κοντά μας.  Είναι καλό για το πρωτάθλημα να υπάρχει ανταγωνισμός”.

Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” ρωτήθηκε για το ζήτημα της φρεσκάδας που δεν έβγαλε η ομάδα του στο δεύτερο μέρος, αποφεύγοντας να το ρίξει στην κούραση. “Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε την φρεσκάδα του πρώτου. Δεν οφείλεται όμως στην κούραση. Αλλάξαμε οκτώ παίκτες. Μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε, συν την προσπάθεια του ΑΡΗ που μας έβαλε δύσκολα”, είπε και συμπλήρωσε στο τέλος ό,τι, “ελπίζω πως δεν θα επηρεαστούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αυτό το λάθος μας κόστισε και μας επηρέασε. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να παίζεις καλά αλλά κάποιες φορές δεν είναι αρκετό .”

Προτεινόμενα Άρθρα