Με οδηγό τον Μορόν για νέο διπλασιασμό ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης θέλει το 2/2 στα Playoffs και υποδέχεται τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) για τη 2η αγωνιστική.

Τα Playoffs της Super League επιστρέφουν μετά τη διακοπή για τα μπαράζ των εθνικών ομάδων, όπως και ο Άρης που θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο μίνι πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου (45 βαθμοί) άρχισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο τα Playoffs, με θρίαμβο στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-1) με το γκολ του αρχισκόρερ της, Λορέν Μορόν κι έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως θέλει να κερδίσει το μέγιστο δυνατό στο μίνι πρωτάθλημα.

Επόμενη αποστολή είναι απέναντι στη Λαμία (34 βαθμοί) με το 2/2 να είναι αποκλειστικός στόχος ώστε ο Άρης μεταξύ άλλων να πάρει ρεβάνς για τα δύο ματς της κανονικής περιόδου.

Εκεί οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» ούτε στη Φθιώτιδα (ήττα 1-0) ούτε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μένοντας στην ισοπαλία καθώς δέχθηκαν γκολ στο φινάλε (2-2). Τρίτη και… φαρμακερή όμως απέναντι στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που μετρά τέσσερις σερί ήττες, με τελευταία το 0-4 από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των Playoffs. H νίκη του Άρη με σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0, 3-0 είναι σε απόδοση 2.40.

Ζητούμενο για τον Άρη είναι μέσω των αναμετρήσεων των Playoffs να διατηρηθεί η αγωνιστική ετοιμότητα στον μέγιστο βαθμό ενόψει του ιστορικού ραντεβού του τελικού κυπέλλου, με φόντο το τρόπαιο και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αιχμή του δόρατος των «κίτρινων» απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που συμμετέχει για πρώτη φορά στα Playoffs είναι ο Μορόν των 15 γκολ, δύο εκ των οποίων είχε σημειώσει στο 2-2 της κανονικής περιόδου. Να σκοράρει ξανά ο Ισπανός επιθετικός προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα