Μουρίνιο: «Μόνο ένας τρελός φεύγει από τη Ρεάλ κι αυτός ήμουν εγώ»

από AllAboutARIS

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι, με το συμβόλαιό του στη Ρεάλ να ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και τους Μαδριλένους να έχουν συνδεθεί με διάφορα ονόματα για τον πάγκο.

Τσάμπι Αλόνσο και Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είναι μόνο μερικά εξ αυτών, αν και σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο το τελευταίο διάστημα στην ισπανική πρωτεύουσα σκέφτονται να αναθεωρήσουν τα πλανά τους και να προτείνουν στον Ιταλό νέο διετές συμβόλαιο.

Μέχρι τότε ωστόσο οι υποψήφιοι αντικαταστάτες θα κάνουν… παρέλαση στον Τύπο, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να παίρνει θέση και να απαντά στο ερώτημα της επιστροφής του στη Μαδρίτη.

«Εφόσον έχεις έναν σούπερ προπονητή, γιατί να ψάξεις άλλον; Ξέρω πολύ καλά τον Πέρεθ, είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και αν διαβάσεις τον Τύπο είναι ξεκάθαρο. Εγώ, σαν οπαδός της Ρεάλ με ”λευκή” καρδιά και σαν υποστηρικτής του Αντσελότι, ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα πάει φανταστικά και ο Κάρλο θα μείνει εκεί, γιατί είναι τέλειος για τη Ρεάλ» ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού συνεχίσει:

«Μόνο ένας τρελός θα άφηνε τη Ρεάλ όταν εκείνη τον θέλει. Κι αυτός ήμουν εγώ. Ο μοναδικός. Μετά από τρία χρόνια ο πρόεδρος και ο (σ.σ CEO) Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ ήθελαν πολύ να συνεχίσω, αλλά εγώ αποφάσισα. Ένα τρελός… Είμαι σίγουρος ότι με την παραμικρή χειρονομία από τον Φλορεντίνο, ο Κάρλο (σ.σ Αντσελότι) θα μείνει. Είναι τέλειος για τη Ρεάλ και η Ρεάλ είναι τέλεια για εκείνον» κατέληξε.

Παράλληλα παραδέχθηκε πως βλέπει το μέλλον του στη Σαουδική Αραβία, όχι όμως πολύ σύντομα: «Πιστεύω ότι μία ημέρα θα πάω στην Σαουδική Αραβία. Όταν όμως λέω μία ημέρα δεν εννοώ αύριο ή μεθαύριο».

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα