Μπαρτσελόνα: Αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον ταλαιπωρημένο από τραυματισμούς Σέρχι Ρομπέρτο

από AllAboutARIS

Στη Μπάρτσα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ο Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος φέρεται να έδωσε τα χέρια με τους Μπλαουγκράνα για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Λευκός καπνός προέκυψε στην υπόθεση ανανέωσης του Σέρχι Ρομπέρτο με τη Μπαρτσελόνα. Έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δυο πλευρές τελικά κατέληξαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον Ισπανό δεξιό μπακ στη Βαρκελώνη μέχρι το 2023!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sport», παρά τις μειωμένες αποδοχές που του πρότεινε η Μπάρτσα, ο Σέρχι Ρομπέρτο αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση και να παραμείνει για (τουλάχιστον) ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα της καρδιάς του.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του πάντως έπαιξε και η παρουσία του Τσάβι, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν και τελικά τον έπεισε να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Τη φετινή σεζόν ο Ισπανός έχει ταλαιπωρηθεί από αλλεπάλληλους τραυματισμούς που τον ανάγκασαν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως πλέον ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή στην αγωνιστική δράση στο επικείμενο ματς των Καταλανών με τη Μαγιόρκα.

Προτεινόμενα Άρθρα