Νάπολι: Περιμένει στη… γωνία για Πιόλι

από AllAboutARIS

Παρά τα «σύννεφα» που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Στέφανο Πιόλι θα βγάλει κανονικά τη σεζόν στη Μίλαν και την έχει σταθερά στη 2η θέση της Serie A. Πάντως τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο για την επόμενη σεζόν. Ο Ιταλός κόουτς έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιο του, όμως είναι ανοιχτό αν θα συνεχίσει στους Ροσονέρι.

Η αποτυχία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αξιώσεις σε συνάρτηση με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό στο Europa League από τη Ρόμα φέρνουν τον 58χρονο τεχνικό σε δύσκολη θέση. Πάντως ήδη υπάρχει ομάδα που παρακολουθεί τις εξελίξεις…

Ο λόγος για τη Νάπολι, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Il Mattino» ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντι τον έχει ξεχωρίσει και τον θέλει για την επόμενη ημέρα του κλαμπ. Όπως προκύπτει οι Παρτενοπέι θα προτείνουν διετές συμβόλαιο στον έμπειρο κόουτς αν λύσει τη συνεργασία του με τους Μιλανέζους.

Ο Πιόλι είναι στη Μίλαν από τον Οκτώβριο του 2019 και τη σεζόν 2021/22 οδήγησε τους Ροσονέρι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Την τρέχουσα σεζόν ο Ιταλός τεχνικός μετράει 27 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και 12 ήττες.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα