Νέα γκέλα για τον Ηρακλή, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ

από AllAboutARIS

Στην κόντρα της ΑΕΚ Β με την ΑΕΛ που άνοιξε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs της Σούπερ Λίγκας 2, κερδισμένος βγήκε ο Λεβαδειακός. Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης κατάφερε πάρει την ισοπαλία 3-3 με την ομάδα της Λάρισας στο «Σεραφείδιο» χάρη σε ένα τέρμα του Τιεϊ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ένα αποτέλεσμα που δεν άρεσε καθόλου στην ΑΕΛ αλλά ήταν το απόλυτο δώρο στον Λεβαδειακό ο οποίος βλέπει τη διαφορά του από αυτή να ανεβαίνει στους 4 βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η ΑΕΚ Β ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι στο 44ο λεπτό με τον Μαχαίρα. Ωστόσο η ΑΕΛ κατάφερε να αντιδράσει και μάλιστα γρήγορα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Παπαγεωργίου έκανε το 1-1, και έκανε την ανατροπή στο 57’ με τον Πεντρόσο. Στο 75 ο Ζίνι έκανε το 2-2 για την ΑΕΚ Β, αλλά και πάλι η ΑΕΛ με τον Βλιόρα πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Το παιχνίδι ήταν στις καθυστερήσεις οι παίκτες της ΑΕΛ ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη, ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τιεϊ έκανε το 3-3 για την ΑΕΚ Β.

Την ίδια στιγμή για το γκρουπ του υποβιβασμού ο Ηρακλής και η Κοζάνη ερχόντουσαν ισόπαλοι 1-1. Στο 49ο λεπτό ο Γκμπένον έκανε το 1-0 για το γηραιό αλλά στο 70’ ο Σουλιώτης ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Με το αποτέλεσμα αυτό η κατάσταση στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας παρέμεινε αμετάβλητη με τον Ηρακλή να έχει έναν βαθμό περισσότερο από την σημερινή του αντίπαλο.

Προτεινόμενα Άρθρα