Ντουκουρέ: “Το μυαλό όλων στα αποδυτήρια είναι στην ΑΕΚ”

από Γιώργος Γκάτος

“Προερχόμαστε από δύο πολύ αρνητικά αποτελέσματα. Στα ντέρμπι παίζονται πολλά, το γνωρίζαμε αυτό. Έπρεπε να βγάλουμε από το μυαλό μας το αρνητικό… μουντ και να παίξουμε διαφορετικά. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Δώσαμε τη ψυχή μας, παίξαμε για τη φανέλα και το έμβλημα της ομάδας” σημείωσε αρχικά ο χαφ του ΑΡΗ στη κάμερα των καναλιών Novasports.

Για το γεγονός πως ήταν νίκη σε ντέρμπι:

“Σε αυτά τα παιχνίδια δεν φαίνονται μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι άντρες. Μετά τη τελευταία αποκαρδιωτική εμφάνιση, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το σημερινό με υπευθυνότητα. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι γιατί αποδείξαμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα.”

Για το γεγονός ότι προηγήθηκε η νίκη με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν συνεχίστηκε με ανάλογα αποτελέσματα:

“Πραγματικά είναι παράξενο και για εμάς. Κερδίζουμε ομάδες στη κορυφή και χάνουμε από ομάδες χαμηλότερα από εμάς. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας. Θα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε νοοτροπία και σταθερότητα”.

Για το αν το σημερινό παιχνίδι δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει των αναμετρήσεων με την ΑΕΚ για το Κύπελλο:

“Εχουμε κερδίσει τους τρεις βαθμούς αλλά το μυαλό όλων στα αποδυτήρια είναι στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχαστούμε. Κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε. Κερδίσαμε για εμάς, τον κόσμο μας. Θέλουμε να παίξουμε όπως πρέπει και κόντρα στην ΑΕΚ και να διεκδικήσουμε τη πρόκριση”.

Φωτογραφία: Motion Team

Προτεινόμενα Άρθρα