Οι δύο δρόμοι του Ασλανίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι μεταγραφές ή οι ανανεώσεις είναι τα ζητήματα πρώτης γραμμής που διαχειρίζεται ο ΑΡΗΣ και θα συνεχίσει να διαχειρίζεται. Δεν είναι τα μόνα όμως.

Στην ατζέντα της ομάδας υπάρχουν και μικρότερα αλλά επίσης σημαντικά θέματα, τα οποία θα απασχολήσουν επίσης μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους.

Ο Κυριάκος Ασλανδίς είναι μία τέτοια περίπτωση και μάλιστα ιδιαίτερης φύσεως. Έφυγε δανεικός για τον Ολυμπιακό Βόλου, έγινε μπέρδεμα μεταξύ Θεσσαλών-ΕΠΟ και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη από τα τέλη Νοεμβρίου για να ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις του ΑΡΗ.

Ο Ιανουάριος ανοίγει ξανά την κουβέντα για το μέλλον του νεαρού στόπερ, για τον οποίο άπαντες έχουν ακόμα εκείνη τη θετική εντύπωση που άφησε στα φιλικά του Αυγούστου, ενώ χαίρει και της εκτίμησης του Μάντζιου.

Οι δύο δρόμοι και η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού

Για τον “μικρό’, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Μένει αλλά με χρόνο συμμετοχής ή φεύγει πάλι δανεικός ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά τα οποία χρειάζεται.

Την περίπτωση Ασλανίδη θα επηρέασουν σε μεγάλο βαθμό οι μεταγραφικές κινήσεις του ΑΡΗ και συγκεκριμένα ο κεντρικός αμυντικός που έχει ζητήσει ο Άκης Μάντζιος.

Εάν ο ΑΡΗΣ ενισχυθεί στα στόπερ, οι επιλογές θα αυξηθούν στις έξι και έτσι δεν θα υπάρχει χώρος για τον “μικρό”, με δεδομένο ότι δεν θα αποχωρήσει κάποιος εκ των Δεληζήση και Μπεναλουάν.

Το ότι ο ΑΡΗΣ βέβαια θέλει στόπερ, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πάρει στο τέλος. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο οι “κιτρινόμαυροι” να μην βρουν στην αγορά αυτό ακριβώς που ψάχνουν.

Σε αυτό το σενάριο είναι πολύ πιθανό ο Ασλανίδης να παραμείνει στο ρόστερ και μάλιστα να πάρει χρόνο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται κατανοητό ότι στον ΑΡΗ βλέπουν τον Ασλανίδη ως ένα ενδιαφέρον και εξελίξιμο πρότζεκτ, το οποίο θέλουν να αξιοποιήσουν.

Προτεινόμενα Άρθρα