Οι επόμενες… 3+1 κινήσεις που ψάχνει και τα δεδομένα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τη μία οι παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους στη Θεσσαλονίκη και από την άλλη ο Θεόδωρος Καρυπίδης παραμένει επιφορτισμένος με τα μεταγραφικά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ… τρέχει όλες αυτές τις μέρες για τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, για αυτό και βρέθηκε στο εξωτερικό για κάποια 24ωρα αυτή την εβδομάδα.

Το φορ παραμένει στην κορυφή της ατζέντας. Το… πρότζεκτ του Μίνα παραμένει αρκετά δύσκολο, για αυτό και ο ΑΡΗΣ δεν ξεχνάει τις εναλλακτικές του, ενώ εκείνο του επιτελικού μέσου φαίνεται να κερδίζει ακόμα περισσότερο έδαφος.

Ο ΑΡΗΣ ψάχνεται εδώ και καιρό στην αγορά για 10ρι, θα κάνει όμως κίνηση μόνο εάν βρει την κατάληλη επιλογή αφού σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει και άμεση ανάγκη.

Επίσης υπάρχει η εκκρεμότητα με τον τρίτο χαφ που θέλει να προσθέσει η ομάδα στο δυναμικό της και σε βάθος χρόνου ακόμη μία στα στόπερ αλλά υπό προϋποθέσεις.

Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Τανούλης και Χρυσόπουλος είναι οι επιλογές που έχει αυτή τη στιγμή ο Χερμάν Μπούργος. Ο Ασλανίδης δεν υπολογίζεται ενώ του Μπεναλουάν ακόμα δεν έχει τελειώσει.

Προτεινόμενα Άρθρα