Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα ζητούν αναβολή του ντέρμπι με την Γιουβέντους… λόγω κακοκαιρίας

από AllAboutARIS

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Τοσκάνη, εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που έχει πλήξει την περιοχή. Ήδη τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στις πλημμύρες που «χτύπησαν» τη Φλωρεντία.

Στο πλαίσιο αυτό, και παρά τον ξεκάθαρο ενθουσιασμό τους για το ματς, οι ultras της Φιορεντίνα ζήτησαν να αναβληθεί το μεγάλο ντέρμπι της ομάδας κόντρα στη Γιουβέντους, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (05/11 – 21:45).

«Με σαφή, αποφασιστικό και κατηγορηματικό τρόπο, η Curva Fiesole ζητά να αναβληθεί ο αγώνας απέναντι στη Γιουβέντους. Να αφιερωθούν η ενέργεια και οι πόροι αποκλειστικά στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και να μην πραγματοποιηθεί καμία αθλητική εκδήλωση. Ένα μέρος της πόλης μας έχει λυγίσει εντελώς, σπίτια έχουν καταστραφεί, ζωές έχουν γκρεμιστεί και ενώ συνεχίζει να βρέχει σκεφτόμαστε να παίξουμε τον αγώνα της Κυριακής σαν να μην έγινε τίποτα.

Απαιτούμε σεβασμό για τα θύματα, για τις οικογένειές τους, για όσους έχασαν τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες και εξακολουθούν να βρίσκονται εγκαταλελειμμένοι, χωρίς ρεύμα ή φυσικό αέριο, περικυκλωμένοι από νερό», αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι των Βιόλα.

Προς το παρόν πάντως, ο δήμαρχος της πόλης, Ντάριο Ναρντέλα, δεν δείχνει ανοιχτός σε αυτό, καθώς δήλωσε πως δεν προβλέπεται, με τα τωρινά δεδομένα, αναβολή του παιχνιδιού.

 

Προτεινόμενα Άρθρα