Τα έψαλλε στους παίκτες του ο Αταμάν: “Από κάποιους έχουμε δει μόνο τα ονόματα…”

από AllAboutARIS

Την τέταρτη ήττα του στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Ευρωλίγκας υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (03/11) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας την… κολακευτική ήττα στο «Παλάου Μπλαουκράνα» με σκορ 80-72.

Ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην εικόνα και την αγωνιστική προσφορά ορισμένων παικτών, «φωτογραφίζοντας» μεταξύ άλλων τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, με τον Ισπανό να ολοκληρώνει το ματς χωρίς πόντο (0/1δ., 0/1τρ.) και με δύο ριμπάουντ.

Παράλληλα, αναφορικά με την απόκτηση του Κέντρικ Ναν και την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για ακόμα μία προσθήκη.

«Είχαμε πολύ χαμηλή παραγωγικότητα στην επίθεση από κάποιους παίκτες. Ακόμα και από έναν παίκτη που ξέρετε καλά. Ο μόνος τρόπος για να βελτιώσουμε το παιχνίδι είναι να βελτιώσουμε τις ατομικές επιδόσεις. Ελπίζω ότι θα βρούμε τον τρόπο να το κάνουμε. Ειδικά με κάποιους παίκτες που είναι μεγάλα ονόματα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει αυτό το επίπεδο. Δεν έχω δει την ποιότητά τους με βάση τις προσδοκίες μας. Προσθέσαμε έναν νέο παίκτη, τον Κέντρικ Ναν. Ίσως έχουμε άλλον έναν που μιλάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα