Οπαδός στη Γερμανία επιτέθηκε σε σύζυγο ποδοσφαιριστή που θήλαζε το παιδί της

από AllAboutARIS

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην τελευταία αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουνιόν Βερολίνου και τη Φόλφσμπουργκ. Όπως γνωστοποίησε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Βόλσφμπουργκ Μόριτζ Γενς, η ίδια δέχτηκε επίθεση από έναν οπαδό των γηπεδούχων την ώρα που θήλαζε τον γιο της.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων θήλαζε τον γιο της, όταν ένας οπαδός της Ουνιόν άνω των 70 ετών σηκώθηκε από το κάθισμα του και επιτέθηκε λεκτικά στη γυναίκα του Γενς. Ο Γερμανός οπαδός ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς άρπαξε ένα μικρό παιχνίδι του γιου του Γενς και το πέταξε προς το μέρος της συζύγου του, όσο εκείνη ζητούσε τη βοήθεια των ανθρώπων της ασφαλείας του γηπέδου.

Η ίδια γνωστοποίησε το περιστατικό μέσα από τα social media, με την Ουνιόν να απαντά και να ενημερώνει ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες.

«Το 2024, μια γυναίκα δεν μπορεί ακόμα να αισθάνεται ασφαλής να θηλάσει σε ένα “οικείο περιβάλλον” όπως μια οικογενειακή περιοχή σταδίου. Κανένας από τους ανθρώπους που ζήτησα βοήθεια δεν έκανε τίποτα.

Προτεινόμενα Άρθρα