Ο Μάντζιος θέλει στην αυλαία των πλέι οφ νοοτροπία… τελικού

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αντίστροφη μέτρηση του ΑΡΗ για το φινάλε της σεζόν ξεκίνησε χθες με την επιστροφή στις προπονήσεις, που σηματοδοτεί και την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα στη Λαμία.

Ο Άκης Μάντζιος δεν θα γινόταν να μην… καλωσορίσει τους παίκτες με μία ομιλία που μόνο για τυπικούς λόγους δεν έγινε. Το αντίθετο μάλιστα…

Ο έμπειρος τεχνικός δεν αρκείται μόνο στην δουλειά εντός γηπέδου. Επεκτείνεται αρκετές φορές και στο πνευματικό κομμάτι, τόσο μέσα από τετ α τετ όσο και με γενικές κουβέντες στα αποδυτήρια.

Ο 54χρονος τεχνικός ζήτησε το απόλυτο στο φινάλε των πλέι οφ. Οχι για να το κάνει αλλά επειδή τα παιχνίδια με Λαμία και ΠΑΟΚ έχουν τη δική τους χρησιμότητα πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι αυτά άλλωστε στα οποία θα κορυφωθεί η επιχείριση φορμαρίσματος της ομάδας για το ματς με τον Παναθηναϊκό, απαιτώντας από όλους αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα. Ή αλλιώς, νοοτροπία τελικού ώστε να μπει στο πετσί όλων και να πάνε με αυτή αμέσως μετά στη μεγάλη αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού.

Ο Μάντζιος θέλει να δει το μάτι των παικτών να γυαλίζει ήδη από αυτή την εβδομάδα και με φόντο τα δύο επόμενα παιχνίδια. Παίκτες στην… τσίτα, μέχρι την υλοποίηση του στόχου που έχει τεθεί, παράλληλα με τη δουλειά που θα γίνει μέσα στο γήπεδο ακόμα πιο έντονα από σήμερα.

Προτεινόμενα Άρθρα