Ο Μάντζιος τους θέλει όλους στον τελικό… και όχι με κλισέ τρόπο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε αυτές τις πρώτες τρεις αγωνιστικές των πλέι οφ αρχίζει να φαίνεται σταδιακά και η πρόθεση του Άκη Μάντζιου για το κυκλικό ροτέισον που είχε αποφασίσει να εφαρμόσει σε αυτή την εξτρά διαδικασία της σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει από τη μία να διατηρήσει ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών σε αγωνιστική και πνευματική εγρήγοση, ενώ από την άλλη θα προσπαθήσει να μην τους επιβαρύνει παραπάνω απ’ όσο πρέπει και κουβαλώντας ήδη στα πόδια τους το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν.

Ένα σκεπτικό που είχε αναλύσει και ο ίδιος μιλώντας προς την ομάδα τις προηγούμενες μέρες, ώστε να τους ετοιμάσει για τον τρόπο που θα κυλήσουν τα επόμενα παιχνίδια. Τους τόνισε ότι όλοι θα μοιραστούν τον χρόνο όπως και το “θέλω” να τους έχει όλους υγιείς στον τελικό του Μαΐου, ώστε σύσσωμη η ομάδα είναι μαζί στη μεγαλύτερη μάχη της χρονιάς. Πάντα όμως με την προϋπόθεση ότι η ομάδα θα παρουσιάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσει τη νίκη στα ματς που απομένουν.

Το ροτέισον αυτό θα συνεχιστεί και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο Μάντζιος θα κάνει αλλαγές αλλά με το τοπίο να παραμένει θολό για την ώρα.

Προτεινόμενα Άρθρα