Ο Μόρον επέστρεψε… στον Αύγουστο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αφλογιστία του ΑΡΗ στην επίθεση εδώ και τρεις αγωνιστικές είναι σίγουρα σημείο αναφοράς και ένας από τους λόγους είναι φυσικά ο Λορέν Μορόν.

Ο Ισπανός είναι το σημείο αναφοράς των “κιτρινόμαυρων” στο σκοράρισμα, οπότε η δική του… αποχή από τα γκολ δυσκολεύει το έργο της ομάδας επιθετικά.

Κάπως έτσι έχει “χτιστεί” το σερί των τριών αγώνων δίχως γκολ, αλλά υπάρχει και το αρνητικό σερί που αφορά αποκλειστικά τον Μορόν. Κάτι παράδοξο για τα δικά του δεδομένα και με βάση τους ρυθμούς με τους οποίους σκοράρει τη φετινή σεζόν, αλλά όχι και άγνωστο.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει σιγήσει μετά το γκολ στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μετρώντας έκτοτε τέσσερις αγώνες δίχως να…. κουνήσει τα αντίπαλα τα δίχτυα.

Μία αρνητική επίδοση που επαναφέρει τον Ιβηρα άσσο στο περασμένο καλοκαίρι, όταν δεν σκόραρε σε κανένα από τα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας μέσα στον Ιούλιο και κυρίως στον Αύγουστο.

Έκτοτε ο Μορόν είχε σταθερότητα και μόνο ένα διάστημα τριών αγώνων στο οποίο δεν είχε σκοράρει. Μάλιστα μέχρι τις αρχές των πλέι οφ ήταν στην καλύτερή του φετινή φόρμα.

Μία κατάσταση που του δίνει ένα εξτρά κίνητρο στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ ώστε να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί που “τρέχει”, βοηθώντας παράλληλα τον ΑΡΗ επιθετικά.

Προτεινόμενα Άρθρα