Ο Νταρίντα “έπιασε” διψήφιο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ακόμη ένα γκολ για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα φέτος αλλά και γενικά στον 1,5, περίπου, χρόνο που φοράει τα κιτρινόμαυρα του ΑΡΗ.

Ο Τσέχος “κλείδωσε” τη νίκη της ομάδας στο Περιστέρι, έφτασε τα πέντε γκολ στη σεζόν και παράλληλα είναι πλέον διψήφιος με δέκα γκολ από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των “κιτρινόμαυρων”.

Ένας αριθμός που μόνο μικρός δεν είναι αν αναλογιστεί κάποιος ότι μιλάμε για έναν χαφ, ο οποίος είναι ο πιο πραγωγικός παίκτης του κιτρινόμαυρου άξονα εδώ και έναν χρόνο περίπου. Στοιχείο το οποίο έλειπε από τον ΑΡΗ τα προηγούμενα χρόνια στον τόσο έντονο βαθμό που του παρουσιάζει ο Νταρίντα.

Ο 33χρονος άσσος έχει σταθεροποιήσει εδώ και καιρό την απόδοσή του στα περσινά στάνταρ του και με τον Άκη Μάντζιο να τον καθιερώνει σταδιακά στα χαφ, από τη στιγμή που έχει πλέον διαθέσιμο τον Μάνου Γκαρθία.

Το… high score του Νταρίντα σε γκολ είναι τα 18 σε 93 εμφανίσεις με τη Βικτόρια Πλζεν, τα οποία δεν αποκλείεται να ξεπεράσει εάν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς φέτος αλλά και την επόμενη σεζόν.

Για την ώρα πάντως είναι έτοιμος να ισοφαρίσει τα έντεκα γκολ που έχει σκοράρει με τη φανέλα της Φράιμπουργκ σε 61 εμφανίσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα