Ο προβληματισμός του Καρυπίδη και οι μεταγραφές

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Θεόδωρος Καρυπίδη πέρασε σχεδόν όλη την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, με έντονες συζητήσεις αλλά και κουβέντες στήριξης προς την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας περίμενε να δει μία αντίδραση και παράλληλα μία νίκη στα δύο παιχνίδια κόντρα στη Λαμία. Πάλι όμως έφυγε χθες απογοητευμένος και προβληματισμένος από το γήπεδο.

Χθες κατέβηκε στα αποδυτήρια χωρίς να πει πολλά και παρέμεινε για λίγη ώρα στο γήπεδο μέχρι να αποχωρήσει, περιμένοντας και αυτός το αυτονόητο την επόμενη Τετάρτη. Δηλαδή την πρόκριση.

Η τελευταία εβδομάδων των μεταγραφών 

Την ίδια στιγμή ο ΑΡΗΣ μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, χωρίς κάτι ουσιαστικό ακόμα πλην της έλευσης Πάλμα.

Οι Γάλλοι γράφουν για “όχι” του Παπέ Σεΐχ, ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχει ακόμα εξέλιξη για τις θέσεις που η ομάδα “καίγεται”. Δηλαδή φορ, “δεκάρι”, στόπερ και εξτρέμ, έχοντας επίσης το μέτωπο του Πίρσμαν το οποίο θέλει να κλείσει άμεσα.

Ο ΑΡΗΣ θα κορυφώσει τις επαφές του τα επόμενα 24ωρα και δεν αποκλείεται σε κάποιες περιπτώσεις να κινηθεί διαφορετικά και σε πιο εφικτές λύσεις από τις υπερβάσεις που έψαχνε.

Προτεινόμενα Άρθρα