Ο Φαμπιάνο είναι 2ος σκόρερ… τέσσερις μήνες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

5 Νοεμβρίου του 2022… Ο Φαμπιάνο σκοράρει με πέναλτι κόντρα στον Ατρόμητο και πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στη 2η θέση των σκόρερ του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα.

Τέσσερις μήνες… και κάτι μετά, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός παραμένει στην ίδια θέση. Έχει “συγκάτοικο” βέβαια τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ, αλλά ούτε αυτός έχει “σπάσει” το “φράγμα” των τεσσάρων γκολ.

Μπορεί ο έμπειρος στόπερ να μην έχει βρει δίχτυα όλους αυτούς τους μήνες, κανένας όμως δεν έχει καταφέρει να τον αφήσει στην 3η θέση ή πιο κάτω στη σχετική λίστα. Ούτε καν συνολικά στη σεζόν, αν βάλουμε μέσα όλες τις διοργανώσεις.

Μαζί με το Κύπελλο, οι Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο και Νταρίντα έχουν από πέντε γκολ. Τόσα όμως έχει και ο Φαμπιάνο που μετράει ένα ακόμη τέρμα κόντρα στην Αραράτ για το Europa Conference League.

Από τη μία είναι φανερός ο πλουραλισμός της ομάδας στο σκοράρισμα… Από την άλλη όμως φαίνεται και το πρόβλημα που υπάρχει στο γκολ μετά τον Λορέν Μορόν που αποτελεί ξεκάθαρο σημείο αναφοράς με τα 16 γκολ που έχει σε όλες της διοργανώσεις τη φετινή σεζόν (15 στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο).

Προτεινόμενα Άρθρα