Ο Χαΐροβιτς… ισορροπεί μεταξύ παραμονής και αποχώρησης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η… επιχείρηση της αποσυμφόρησης του ρόστερ δεν εξελίσσεται σε εύκολη διαδικασία για τον ΑΡΗ. Οχι ότι περίμενε κάτι διαφορετικό…

Ο Ιζέτ Χαΐροβιτς έχει μπει εδώ και καιρό στη λίστα των παικτών που δεν υπολογίζονται. Απόφαση που αποτυπώνεται και στην σταθερή απουσία από τις αποστολές της ομάδας για παραπάνω από έναν μήνα.

Το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος φαντάζει δύσκολο έως και απίθανο, αφού ο Βόσνιος δεν δείχνει τη διάθεση να αφήσει έτσι εύκολα ένα συμβόλαιο που του αποφέρει φέτος 250 χιλιάδες ευρώ και προβλέπει αύξηση τον αποδοχών του για κάθε ένα από τα επόμενα δύο χρόνια που απομένουν.

Το σενάριο να δοθεί δανεικός ίσως εξελιχθεί σε μία πιο εύκολη περίπτωση, αρκεί όμως να βρεθεί και ομάδα που θα ενδιαφερθεί για τον παίκτη και θα είναι επίσης θετικός ο ίδιος.

Δεν θα πρέπει βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της παραμονής του παίκτη -άσχετα με την υπόθεση του Σάντε Σίλβα- και ίσως να πάρει ακόμα και χρόνο συμμετοχής εάν υπάρξει μεγάλη ανάγκη στη θέση του, με δεδομένο το βεβαρημένο πρόγραμμα του ΑΡΗ μέσα στον επόμενο μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα