Παρί Σεν Ζερμέν: Θα κινηθεί για Γκριεζμάν σε περίπτωση πώλησης Μπαπέ!

από AllAboutARIS

Σειρά στο… Netflix. Φέτος, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε μια σεζόν αντάξια σειράς στη διάσημη πλατφόρμα. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά με την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κιλιάν Μπαπέ, τον οποίο όμως φλέρταρε η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά υπήρξε το περίφημο επεισόδιο με τον Νεϊμάρ και τον Γάλλο σταρ. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών ψυχράνθηκαν λόγω του penaltygate. Στη συνέχεια, ήρθαν οι εξωαθλητικές υποθέσεις που αφορούσαν τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί αλλά και τον Χακίμι.Παράλληλα, στα αμιγώε αγωνιστικά, δεν έπεισε ούτε τον πιο αισιόδοξο οπαδό της.

Αυτό το καλοκαίρι, η PSG ήθελε να είναι ήρεμη. Πίστευε επίσης ότι τα χειρότερα είχαν περάσει μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι. Αλλά τελικά, ο Κιλιάν Μπαπέ έβαλε φωτιά στον σύλλογο στέλνοντας την επιστολή στην οποία γνωστοποίησε ότι δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του πέραν του 2024. Αν ο Μπαπέ δεν επεκτείνει τελικώς την παραμονή του στο «Παρκ Ντε Πρενς», οι Παριζιάνοι πιθανότατα θα προχωρήσουν σε πώληση κι αυτό αλλάζει πολλά πράγματα, ειδικά από τη στιγμή που το πρότζεκτ χτίστηκε γύρω από αυτόν.

Φυσικά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη στο μυαλό τους ένα πλάνο. Το «Radio Marca» διαβεβαιώνει ότι οι Παριζιάνοι έχουν τσεκάρει το όνομα ενός άλλου παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018, δηλαδή του Αντουάν Γκριεζμάν. Το ισπανικό μέσο εξηγεί ότι ο παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πολύ δημοφιλής στις τάξεις των πρωταθλητών Γαλλίας.

Μάλιστα το ρεπορτάζ σημειώνει ότι οι «Κολτσονέρος» θα ανοίξουν την πόρτα αν έρθει πρόταση 100 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, αυτός ο φάκελος δεν θα είναι απλός, αφού ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θέλει να αποχωριστεί τον πολύπειρο επιθετικός, ο οποίος δεσμεύεται στην ερυθρόλευκη πλευρά της Μαδρίτης με συμβόλαιο μέχρι το 2026 και ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας τη φετινή σεζόν, μετρώντας 16 γκολ και 18 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα