Περιμένει περισσότερα απόψε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ δίνει απόψε το δεύτερο φιλικό του επί ισραηλινού εδάφους, με τον ίδιο αντίπαλο αλλά κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

Το ματς της περασμένης Τετάρτης ήρθε στο φινάλε μίας μέρας με διαδοχικές μετακινήσεις για την αποστολή και μία δεδομένη κόπωση που επιβάρυνε τους ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά επέδειξαν διάθεση, πανηγυρίζοντας μάλιστα και τη νίκη με το εύστοχο πέναλτι του Χρισοδουλόπουλου.

Το αποψινό παιχνίδι θα διαφέρει σημαντικά ως προς τις ανάσες της ομάδας και την προετοιμασία της, δίχως να έχει και τη δικαιολογία του ταξιδιού.

Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ο Τόλης Τερζής περιμένει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του, διατηρώντας την ίδια όρεξη αλλά με περισσότερα πράγματα στο τακτικό κομμάτι με το οποίο ασχολήθηκε αρκετά στη χθεσινή προπόνηση που αποτέλεσε ουσιαστικά μία προετοιμασία για το δεύτερο φιλικό με τη Μακάμπι.

Ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού και κυρίως σε αυτό της ανάπτυξης, περιμένοντας να δει κάποια πράγματα και σε συνθήκες αγώνα.

Προτεινόμενα Άρθρα