Πλησιάζει σε φορ και εξτρέμ

από AllAboutARIS

Οι μεταγραφικές διεργασίες είναι έντονες το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους “Κιτρινόμαυρους”, αφού θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις τους.

Αρχικά, μέσα στα επόμενα 24ωρα θα επισημοποιηθεί η συνεργασία του ΑΡΗ με τον Μάρβιν Πίρσμαν, ενώ την ίδια στιγμή ο Παπέ Σέιχ Ντιόπ είναι προ των πυλών για να ενισχύσει τους την ομάδα του Χερμάν Μπούργος στον χώρο του κέντρου.

Η αναζήτηση συνεχίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά εκεί που φαίνεται πως υπάρχει πρόοδος είναι στις θέσεις των εξτρέμ και του επιθετικού.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τους Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κώστα Μήτρογλου, Δημήτρη Μάνο, Κρίστιαν Λόπεθ και Μοχανάντ Αλί για τη θέση του επιθετικού και εξ αυτών έχει παραμείνει μόνο ο πρώτος. Οι “Κιτρινόμαυροι” ψάχνουν τουλάχιστον έναν επιθετικό που θα τον πλαισιώσει και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση, πριν ο ΑΡΗΣ ταξιδέψει στην Αυστρία για την προετοιμασία του.

Από εκεί και πέρα, στις θέσεις των εξτρέμ, υπάρχουν οι Χουάν Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Ντάνιελ Μαντσίνι, Λούις Πάλμα όπως και ο Ιζέτ Χαϊροβιτς. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο αποχώρησε από την ομάδα, ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον Μπρούνο Γκάμα του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε. Είναι δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ θέλει να δώσει βάθος και ποιότητα και σε αυτή τη θέση.

Προτεινόμενα Άρθρα